Hoe het werkt

Koop een LG OLED TV promotiemodel en registreer je aankoop. Na goedkeuring van jouw registratie ontvang je een code om jouw 4K Netflix te activeren (6 maanden geldig). Voor het boeken van de vliegtickets vragen wij je een boekingsformulier in te vullen waarop je jouw voorkeuren wat betreft bestemming en vertrekperiode kan aangeven. Op basis hiervan zullen wij je een voorstel doen en na jouw bevestiging de vliegtickets voor je boeken.

Netflix geldt voor de modellen: 55EG960V, 65EG960V, 55EF950V, 65EF950V, 55EG920V, 55EG910V

2 vliegtickets geldt voor de modellen: 55EG960V, 65EG960V, 55EF950V, 65EF950V

Aan de hand van je gekozen TV volg je de onderstaande stappen.

  1. Vul het formulier in, print het uit en stuur het samen met je aankoopbewijs en uitknipsel van de doos waar het serienummer opstaat op per aangetekende post.
  2. Je ontvangt binnen 4 weken bericht:
    indien je aanmelding correct is, ontvang je een e-mail met een link naar het boekingsformulier. Dit formulier dien je uit te printen, in te vullen* en te retourneren per aangetekende post.
  3. Binnen 8 weken ontvang je een e-mail met een aanbod voor een vlucht.

Op het boekingsformulier kun je je voorkeur voor een top 3 voor steden en data aangeven. Je kunt kiezen uit de volgende bestemmingen: Berlijn, Venetië, Rome, Barcelona, Parijs of Londen. Je kunt vertrekken vanaf Schiphol of Zaventem. Je kunt kiezen uit vertrek / aankomstdata vanaf 8 weken vooruit (gerekend vanaf de datum dat je het formulier invult) tot en met 31 december 2016. Onze klantenservice streeft ernaar zoveel mogelijk te voldoen aan de voorkeuren, maar dit is afhankelijk van de data en beschikbaarheid.

Vul je persoonlijke gegevens in samen met je aankoopgegevens en upload een duidelijk leesbare scan/kopie van je aankoopbewijs (voorzien van een aankoopdatum, winkelnaam en model LG TV) en een duidelijk leesbare scan/kopie van het serienummer. Indien alle gegevens correct zijn ingevuld krijg je een bevesting toegestuurd per e-mail. Na controle van je gegevens ontvang je binnen 2 weken per e-mail een activatiecode voor een UHD Netflix account.