Veelgestelde vragen

In welke periode loopt de actie?

De actie loopt vanaf 1 november t/m 31 december 2015. Registreren kan tot en met 11 januari 2016. Het bewijsmateriaal dient uiterlijk 30 januari 2016 per aangetekende post te zijn verzonden.

Welke TV's nemen deel aan de actie?

De 65EG960V, 55EG960V, 65EF950V, 55EF950V, 55EG920V en de 55EG910V nemen deel aan de actie. De 65EG960V, 55EG960V, 65EF950V en de 55EF950V komen in aanmerking voor zowel de 6-maanden Netflix voucher als de twee vliegtickets. De 55EG920V en de 55EG910V komen alleen in aanmerking voor de 6-maanden Netflix voucher.

Wat is de waarde van de 6-maanden Netflix voucher

De 6-maanden Netflix voucher heeft een waarde van €72,-

Welke modellen komen in aanmerking voor twee vliegtickets?

De 65EG960V, 55EG960V, 65EF950V en de 55EF950V komen in aanmerking voor twee vliegtickets.

Tussen welke bestemmingen kan ik kiezen voor de vliegtickets?

Er is keuze uit zes geselecteerde steden binnen Europa, namelijk: Venetië, Barcelona, Parijs, Rome, Londen of Berlijn. Vertrek is mogelijk vanaf (Amsterdam) Schiphol en Zaventem.

Kunnen de vliegtickets op elke datum geboekt worden?

Nee, sommige data in de zomer- en kerstvakantie zijn uitgesloten van deelname. Je kunt niet vertrekken of retour vliegen van 20 juli tot en met 21 augustus en van 24 tot en met 31 december 2016. Daarnaast moet de reis voor 31 december 2016 plaatsvinden. Vertrek is alleen mogelijk vanaf (Amsterdam) Schiphol en Zaventem.

Is luchthavenbelasting inbegrepen in het vliegticket cadeau?

Ja, luchthavenbelasting is inbegrepen in het vliegticket cadeau.

Met welke vliegtuigmaatschappij wordt er gevlogen?

De vliegtuigmaatschappij hangt af van de gewenste bestemming.

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

Dit is afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij. Informatie hierover kun je terugvinden bij de betreffende aanbieder en in de bevestiging van de vlucht.

Hoe kan ik de Netflix voucher claimen?

Ga naar www.ontdek-oled.nl en vul het gekochte TV model in. Vul je persoonlijke gegevens in samen met je aankoopgegevens en upload een duidelijk leesbare scan/kopie van je aankoopbewijs (voorzien van een aankoopdatum, winkelnaam, model LG TV en een scan/kopie van het serienummer op de doos). Indien alle gegevens correct zijn ingevuld krijg je een bevesting toegestuurd per e-mail. Na controle van je gegevens ontvang je binnen 2 weken per e-mail een activatiecode voor een UHD Netflix account.

Ik heb nog geen Netflix account, hoe moet ik mijn Netflix code activeren?

Wanneer jouw registratie is goedgekeurd krijg je hier een bevestiging van via e-mail. Hierin staat ook jouw persoonlijke activatiecode voor Netflix. Heb je nog geen Netflix account, volg dan onderstaande stappen:

  1. Ga naar: https://www.netflix.com/redeem?locale=nl-NL&sw=true
  2. Vul in het veld 'Je cadeaubon inwisselen' jouw unieke vouchercode in en klik op inwisselen.
  3. Vul hier onder 'Een nieuw account maken' jouw e-mailadres en gewenste wachtwoord in en klik op 'Nu starten'.
  4. Gefeliciteerd, het account is geactiveerd. Je kunt nu genieten van een groeiend aanbod aan UHD 4K series en films.
  5. Nadat je account is geactiveerd, volgen er nog een aantal stappen waarin je onder andere gebruikers kunt toevoegen.

Ik heb al een Netflix account, hoe moet ik mijn Netflix code activeren?

Wanneer jouw registratie is goedgekeurd krijg je hier een bevestiging van via e-mail. Hierin staat ook jouw persoonlijke activatiecode voor Netflix. Heb je al een Netflix account, volg dan onderstaande stappen:

  1. Ga naar: https://www.netflix.com/redeem?locale=nl-NL&sw=true
  2. Vul in het veld 'Je cadeaubon inwisselen' jouw unieke vouchercode in en klik op inwisselen.
  3. Log in onder 'Ben je al lid' en klik op 'Nu starten'.
  4. Gefeliciteerd, jouw 6 maanden gratis Netflix in 4K is geactiveerd. De komende 6 maanden brengt Netflix geen kosten in rekening voor jouw account.

Hoe kan ik de Netflix voucher claimen en vliegticket claimen?

Ga naar www.ontdek-oled.nl en vul de TV model in die u heeft gekocht. Vul je persoonlijke gegevens in samen met je aankoopgegevens. Indien alle gegevens correct zijn ingevuld krijg je jouw registratiegegevens als PDF toegestuurd per e-mail. Deze dien je vervolgens samen met een kopie van je aankoopbewijs, serienummer van de doos per aangetekende post op te sturen naar:

TLC Marketing
T.a.v. LG campagne
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN AMSTERDAM
Nederland

Na controle van het bewijsmateriaal ontvang je binnen 4 weken een boekingsformulier waarop je jouw voorkeuren voor je vlucht kunt aangeven. Deze dien je correct in te vullen en binnen 4 weken per aangetekende post op te sturen naar bovenstaand adres. Binnen 8 weken ontvang je een aanbod voor twee vliegtickets, zoveel mogelijk afgestemd op de door jouw opgegeven voorkeuren. Je dient binnen 48 uur te reageren of je dit aanbod accepteert.

Tot wanneer kan ik uiterlijk mijn Netflix voucher (en vliegtickets) claimen?

Om de Netflix voucher (en vliegtickets) te claimen, moet de online registratie voor 11 januari 2016 compleet zijn. Het bewijsmateriaal (de originele kassabon en het uitgeknipte serienummer) moet uiterlijk 30 januari 2016 verstuurd zijn per aangetekende post. Aanvragen die LG niet op tijd ontvangen heeft worden niet in behandeling genomen.

Waar kan ik het serienummer vinden op de doos?

Aan de korte zijkant van de doos is een sticker geplakt waarop het serienummer en het EAN nummer staan. Deze kan je het beste uit de doos snijden of knippen. Wanneer je probeert om de sticker van de doos af te halen dan kan deze scheuren.

Het ingevoerde serienummer wordt niet herkend bij de registratie. Wat nu?

In zeldzame gevallen wordt een opgegeven serienummer als onbekend gezien. Mocht dat zo zijn dan zullen wij een extra controle uitvoeren. Hierdoor kan de goedkeuring van je registratie wat langer duren. Mocht je vragen hebben na je registratie, dan kun je contact opnemen met ons via het telefoonnumer: 0031(0)20 20 50 198. Wij zullen je tijdens het proces op de hoogte houden van ontwikkelingen en hopen dat je hiervoor begrip hebt.

Ik heb de doos van de TV al weggegooid. Hoe kan ik nu mijn cadeau claimen?

Wanneer je de doos niet meer hebt, neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)20-2050198 of via e-mail: LG-OLED@tlcrewards.com.

Ik kan niet vliegen om persoonlijke redenen. Kan ik de vliegtickets ook als cadeau aan iemand anders geven?

De gereserveerde vliegtickets zijn helaas niet overdraagbaar, te annuleren of te wijzigen.

Hoelang duurt het tot ik de Netflix voucher ontvang?

Na ontvangst van de registratie zal de verwerking hiervan twee weken duren.

Hoelang duurt het tot ik de vliegtickets ontvang?

Het bewijsmateriaal dient uiterlijk 30 januari 2016 te zijn verzonden naar LG per aangetekende post. Indien je aanmelding wordt goedgekeurd, ontvang je binnen 8 weken een aanbod voor 2 vliegtickets. Je dient de tickets vervolgens binnen 48 uur te accepteren.

Wat zijn de actievoorwaarden?

De actievoorwaarden van toepassing op de Netflix (en vliegticket) promotie kan je hier lezen: Actievoorwaarden

Ik heb een actiemodel gekocht op de laatste dag van de actieperiode en nu valt mijn registratie voor de Netflix voucher (en vliegticket) buiten de actieperiode. Kan ik deze alsnog claimen?

Ja, de online registratie moet voor 11 januari 2016 compleet zijn en het bewijsmateriaal (de originele kassabon en het uitgeknipte serienummer) dient uiterlijk 30 januari 2016 te zijn verzonden naar LG per aangetekende post.

De website werkt niet naar behoren. Wat nu?

Indien de website niet werkt, suggereren wij om een andere web browser te proberen. Indien je een technisch probleem hebt, kun je contact opnemen met ons op het telefoonnummer +31 (0)20-2050198.

Wanneer moet ik uiterlijk mijn Netflix account activeren?

Het Netflix account moet uiterlijk 28 februari 2016 geactiveerd worden.